KÖP

En orderbekräftelse skickas vid beställning som visar att din order tagits emot. Har du inte fått någon orderbekräftelse inom ett dygn kontakta oss på kontakt@inthebox.se.

PRISER

Samtliga priser är angivna i svenska kronor och inkluderar gällande svensk moms, för närvarande 25 %.

FRAKTKOSTNAD OCH LEVERANSTID

En fraktkostnad på 49 kronor tillkommer vid utcheckning av varukorgen.
Normalt levereras varor inom 7 arbetsdagar och vanligtvis sker våra leveranser med DHL. Vi tar inget ansvar för DHL’s leveranstider och/eller hantering.

I dagsläget levererar vi enbart inom Sverige, vill du göra en beställning utanför Sverige kontaktar du oss på kontakt@inthebox.se.

BETALNING

Betalning sker enkelt och säkert med PayPal där du har möjlighet att betala med ditt VISA eller MasterCard. Du kommer att omdirigeras till PayPal, och är du redan kund hos PayPal kan du logga in på ditt konto och bekräfta betalningen. Om du är ny användare av PayPal kan du logga in som gäst eller upprätta ett PayPal-konto.
Väljer du att registrera ett konto behöver du inte ange dina kortuppgifter varje gång du handlar. PayPal är en globalt ledande betalningstjänst och ett tryggt och snabbt sätt att betala och ta betalt på nätet. Med PayPal kan du betala och överföra pengar utan att behöva avslöja dina betalningsuppgifter, det vill säga mottagaren får ingen känslig ekonomisk information som kreditkortsnummer eller bankkontonummer när du skickar en betalning. Det är även flexibelt då du kan välja att betala med antingen ditt kontosaldo på PayPal eller med det kreditkort du valt att koppla till PayPal-kontot.

När betalningen registrerats av oss får du en orderbekräftelse. Normalt tar det ett par minuter att registrera betalningen.

ÅNGERRÄTT OCH RETURER

Enligt distansavtalslagen har du som konsument rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar från det att du mottagit varorna. Vill du skicka tillbaka hela eller delar av ordern gör vi en återbetalning av summan för det returnerade, förutsatt att varan ej är använd eller på annat sätt är skadad. Återbetalningen sker inom 10 arbetsdagar från det att vi har mottagit och godkänt din retur.

Enklaste sättet att returnera varan är att använda vårt fraktavtal med DHL. Kontakta oss i så fall på kontakt@inthebox.se för att få en ny packsedel. Därefter lämnar du in paketet på något av DHLs serviceställen. Du betalar ingenting när du lämnar in paketet, kostnaden för returfrakten drar vi istället av ifrån varans värde vid återbetalningen. Kostnaden för returfrakten via detta alternativ är 90 kr.

Du kan givetvis använda vilken transportör du vill när du returnerar varan, adressen till oss hittar du i så fall på följesedeln. Du som kund ansvarar alltid för att varan packas på så sätt att den inte skadas i frakten, använd därför gärna samma emballage som varan kom i. Vi har ingen möjlighet att lösa ut paket som hamnat på utlämningsställen så se till att den transportör du väljer har utkörning.

VEM STÅR FÖR RETURFRAKTEN?

Vid ångrat köp får du själv stå för returtakten tillbaka till oss.

REKLAMATION

Om du vill reklamera en skadad eller felaktig produkt ber vi dig kontakta oss på kontakt@inthebox.se för vidare instruktioner. Meddela oss på kontakt@inthebox.se innan du skickar något och bifoga fakturan/kvittot.

ÅTERBETALNINGAR

En eventuell återbetalning görs till samma bankkonto som betalningen gjordes ifrån. Återbetalningen sker inom 10 arbetsdagar från att vi har mottagit och godkänt din retur.

EJ UTHÄMTADE PAKET

För ej utlösta försändelser faktureras en avgift på våra frakt- och hanteringskostnader, för närvarande 150 SEK. Var noga med att ange rätt mobilnummer eller e-mailadress för att aviseringen från DHL ska komma fram.

SEKRETESS OCH SÄKERHET PERSONUPPGIFTER

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter såsom namn, adress och telefonnummer. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja våra åtaganden gentemot dig. Vi dokumenterar även all kommunikation som vi har med dig via e-post, detta för att tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Vi kommer inte att lämna ut dina personuppgifter till tredje part. Enligt personuppgiftslagen har du rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta i så fall oss.

ÅTERFÖRSÄLJARE

Om du har en butik och är intresserad av att ta in vårt sortiment, då är du varmt välkommen att höra av dig till oss på kontakt@inthebox.se.

MEDIA

Arbetar du med media och skulle vara intresserad av högupplösta bilder på någon eller några av våra produkter. Gå då in på pressbilder och klicka dig vidare därifrån.