Kicka igång hösten med japanska vanor!
Inspiration, Matlådor • 21 oktober, 2016 • 0 kommentarer

Matbild - MonBento med zucchinibiffar

När semestern är slut och de svalare höstvindarna börjar blåsa är det perfekt att dra igång hösten med en ny vana. Genom att börja ta med egen matlåda sparar du inte bara en massa pengar utan du får även bra koll på vad du äter. Förutom den hälsosamma och ekonomiska aspekten av att ta med sig egen matlåda börjar även allt fler människor se det som viktigt att minska på det enorma matsvinnet, det är dags att sluta slänga och förstöra ätbar mat.

Att ta med sin egen lunch i en matlåda till jobbet kan dock kännas som en ganska trist matupplevelse. Maten känns helt enkelt inte tillräckligt fräsch och god när allt blandas i en enda röra. Det har dock vi på inthebox.se velat göra något åt genom att anamma delar av den japanska bentolådetrenden. För japaner är det viktigt att maten både smakar bra och ser tilltalande ut. Dessutom strävar de alltid efter att hålla maten så fräsch som möjligt, gärna med hjälp av olika fack. Bentolådan packas därför med stor noggrannhet och finess.

Matlådan MonBento är en rymlig prisbelönt matlåda som består av två större fack samt ett mindre som får plats inuti. Två tätslutande lock samt ett elastiskt band gör att maten inte läcker ut.

Inga kommentarer

Lämna ett svar